Priser

Nedenstående priser gælder for medlemmer af Ældre Sagen. Andre er også velkomne til at benytte dette website – til en lidt højere pris.
Prisoversigt:
Testamente 2.750,-
Ægtepagt 2.750,-
Fuldmagt 2.250,-
– Ekstra enslydende fuldmagt til ægtefælle 500,-
Forhåndssamtykke til uskiftet bo (stykpris) 250,-
Gaveoverdragelse af fast ejendom 2.750,-
Hastetillæg (eventuelt) 1.250,-

Bemærk: Prisen gælder kun for medlemmer af Ældre Sagen. Ikke-medlemmer kan bestille testamente/ægtepagt til kr. 3.250.

Forhåndssamtykkeerklæring til uskiftet bo koster kr. 250 pr. stk, ved samtidig bestilling af testamente. Bestilles der ikke et testamente, koster samtykkeerklæringer kr. 500 pr. stk.

Prisen inkluderer:

  • udarbejdelsen af udkast, baseret på dine/jeres ønsker
  • fremsendelse af udkast til gennemsyn
  • telefonmøde efter dit/jeres ønske
  • samtlige nødvendige finpudsninger, indtil udkastet er i overensstemmelse med det ønskede
  • fremsendelse af det færdige dokument, parat til underskrift

Hertil kommer udgiften til notarens gebyr kr. 300,00, hvis du opretter testamente eller fuldmagt. Beløbet betales direkte til notaren når testamentet skal underskrives.

Såfremt du opretter en ægtepagt, vil der være en udgift til tinglysningsafgift kr. 1.660,00.

Man kan bestille med medlemsrabat og efterfølgende melde sig ind i Ældre Sagen, hvis det ønskes – tilmelding skal dog være sket inden 14 dage efter bestilling.


Du kan også vælge at gå til en lokal advokat. Prisen vil da typisk være noget højere.

Har du via spørgeprogrammet på denne hjemmeside indtastet alle relevante navne m.v. og afklaret dine ønsker, forinden mødet med den lokale advokat, opnår advokaten en tidsbesparelse på 30-60 minutter – og du skulle dermed kunne få en lavere pris.

Husk at spørge advokaten forinden mødet, hvad prisen forventes at være – advokaten er forpligtet til at oplyse dette, enten som en fast pris eller en pris baseret på tidsforbruget.


Hastesag?

Skal du bruge dokumentet indenfor 1-2 dage – f.eks. på grund af ferierejse eller sygdom – er dette også muligt mod betaling af hastetillæg kr. 1.250.

Hastetillægget indebærer, at du får sagen hasteekspederet og taler med en advokat med kort varsel.

 

Læs også: Typiske testamentsønsker

På denne side kan du se vores priser. Ønsker du et testamente med det samme, kan vi sende dig et udkast inden for 1-2 dage mod et ekstra gebyr.

For så vidt angår testamenter, er det værd at være opmærksom på, at et testamente også gyldigt kan oprettes som vidnetestamente frem for notartestamente. Vidnetestamente kræver blot to neutrale vidner ved din underskrift (naboer, kolleger el. lign.) og du sparer transporten til notaren. Vidnetestamente er således hurtigere at underskrive for dig, men det bør følges op med udfærdigelse af notartestamente (inkluderet i prisen), når ferierejsen er vel overstået, eller det ellers bliver muligt. Du bliver rådgivet nærmere herom ved bestillingen.

Angiv, at det er en hastesag i forbindelse med besvarelsen af spørgeskemaet, og send en mail direkte/ring 8618 6851 efter skemaet er besvaret og indsendt.

Læs mere om bestilling af testamente

Del på facebook Print siden ud