Om bestilling af fuldmagt

Besvarelsen er ligetil – og vi hjælper dig hele vejen.


Selve bestillingen af en fuldmagt sker ved hjælp af et spørgeskema. Du kan udfylde spørgeskemaet her. Du bliver stillet cirka 10 spørgsmål i spørgeskemaet. Spørgeskemaet tager omkring 15 minutter at gennemføre.

Din bestilling er ikke endelig før du trykker “Bestil” på sidste side. Husk at angive på næstsidste side i skemaet (under ”Ønsker du at indsætte andre bestemmelser?”), såfremt du er medlem af Ældre Sagen.

Du kan læse mere om fuldmagter her.

Prisen for en fuldmagt er 1.750 kr. inkl. moms for Ældre Sagens medlemmer. For andre er det 2.250 kr. inkl. moms.

Sådan gør du
1. Svar på spørgsmålene

Spørgsmålene svarer til de spørgsmål en erfaren advokat stiller på et personligt møde. Der er mulighed for selv at stille spørgsmål til sidst i spørgeskemaet.

2. Klik og send dine ønsker til advokaten

Når du har besvaret spørgsmålene kommer du frem til en slut-side, hvor du blot skal klikke på “bestil”. Først da sendes oplysningerne videre til advokaten.

3. Advokaten udformer en skræddersyet fuldmagt

En advokat udfærdiger manuelt et udkast og sender det til dig. Herefter tager vi en snak i telefonen eller pr. e-mail om dine rettelser og spørgsmål.

4. Underskriv fuldmagten

Når der ikke er flere rettelser eller spørgsmål, modtager du det endelige dokument, parat til, at du og fuldmægtigen kan underskrive den. Fuldmagten kan underskrives foran en notar – men det er ikke en gyldighedsbetingelse. Når fuldmagten er blevet behørigt oprettet, skal du selv opbevare den.

Prisen for en fuldmagt er kr. 1.750 – ønskes en tilsvarende fuldmagt til ens ægtefælle, koster den yderligere kr. 500.

Gå til bestilling af fuldmagt

Hvis du har spørgsmål

Du har mulighed for at få rådgivning pr. telefon eller e-mail. Har du spørgsmål til konkrete punkter i din fuldmagt, eller ønsker rådgivning om, hvad der er mest hensigtsmæssigt i din situation, er du velkommen til enten at skrive til os på ug@mittestamente.dk eller ringe på 86 18 68 51.

Del på facebook Print siden ud