Om bestilling af ægtepagt

Besvarelsen er ligetil – og vi hjælper dig hele vejen.


Du bliver stillet ca. 10 vigtige spørgsmål på skærmen. Det tager ca. et kvarter at svare på alle spørgsmål.

Du kan til enhver tid gå tilbage, undlade at svare, ændre dine svar eller afbryde besvarelsen af spørgsmål – bestilling sker først til sidst, hvis du vælger at klikke på “Bestil ægtepagt”.

Gå til spørgeskemaet vedrørende ægtepagt eller læs mere om hvad en ægtepagt indebærer

Sådan gør du
1. Svar på spørgsmålene

Tag dig tid til at besvare spørgsmålene på skærmen grundigt. Spørgsmålene svarer til de spørgsmål en erfaren advokat stiller på et personligt møde. Du kan skrive eventuelle spørgsmål til advokaten i rubrikken “særlige ønsker” til sidst i spørgeprogrammet.

2. Klik på “Bestil” – eller udskriv

Når du har besvaret spørgsmålene kommer du frem til en slut-side, hvor du blot skal klikke på “bestil ægtepagt”, hvis du vil benytte Ældre Sagens advokatforbindelse. Først da sendes oplysningerne videre til advokaten. Du kan også vælge at udskrive siden og medbringe den til egen advokat.

3. Advokaten udformer en skræddersyet ægtepagt

En advokat udfærdiger manuelt et udkast og sender det til dig pr. e-mail eller post. Benytter du Ældre Sagens advokatforbindelse, kan du herefter ringe/e-maile til advokaten med dine spørgsmål, rettelser og tilføjelser.

Dette er inkluderet i prisen for ægtepagten på kr. 2.750 inkl. moms. (Rabatpris til medlemmer af Ældre Sagen – se priser)

4. Du modtager ægtepagten

Når der ikke er flere rettelser eller spørgsmål, modtager du den endelige ægtepagt, parat til underskrift.

Den underskrevne ægtepagt skal returneres til advokaten, der herefter står for ægtepagtens digitale tinglysning i Personbogen, samt sender jer et link til, hvor I skal underskrive (igen) med NemID.

Del på facebook Print siden ud